Élő zongoraestek Budapest szívében

bemutatkozás

Üdvözöljük az IKON Piano Bar & Bistro-ban

Az IKON Piano Bar & Bistro Budapest pezsgő, vibráló és energikus környékén, a VII. kerület Kazinczy utca forgalmas sétálóutcáján található.

A hely

Az IKON egyedülálló atmoszférával és kivételes szórakozási lehetőségekkel várja vendégeit, minden héten szerdától szombatig.

A bulinegyed közepén, a Kazinczy utcában a régi elfeledett bárok emlékét felelevenítve, de mégis a mai igényeknek megfelelő köntösben nyílt meg az IKON Piano Bar & Bistro, amely egy bársonyos-félhomályos, elegáns hatást keltő bár két külön teremmel és egy bárpulttal.

Élmény a szemnek

A falakról a magyar zenei élet ikonikus alakjai köszönnek vissza, Karády Katalin, Koós János, Máté Péter, akik dalaik által estéről estére megelevenednek Gazsi Norbert bárzongoristának köszönhetően az élőzene varázslatos erejével.

Az ételeket és italokat nagy odafigyeléssel készítjük el, melynek köszönhetően, nemcsak ízében, de a látványban is örömüket lelik vendégeink.

Élmény a fülnek

Gazsi Norbert magyar nótákat, 70-es évekbeli slágereket, jazzt is játszik a zongoránál, de a vendégek kívánságait is örömmel teljesíti azért, hogy aki betér hozzánk átélhesse az igazi bárhangulatot. 

Élmény a szájnak

Az IKON Piano Bar & Bistro széles italválasztékkal várja vendégeit, melyben egyaránt szerepelnek a magyar borok, pezsgők, számos whiskey, gin és rum – csak, hogy pár példát említsünk – de a koktél különlegességeknek sem lehet ellenálni.

Küldetésünk, hogy aki ellátogat hizzánk, felejthetetlen gasztronómiai élményben részesüljön, melyet az újragondolt receptúrákkal és a hagyományos ízek megteremtésével nyújtunk mindenki számára.

A tematikus estékkel, a különleges vendégelőadókkal, programokkal igyekszünk mindenkinek átadni az igazi IKON hangulatot, ami Budapest szívében csak egyedül nálunk lelhető fel.

Az IKON egy olyan hely, ahol a múlt és a jelen találkozik, ahol a pezsgő pesti élet és a zongoraestek varázsa összefonódik egy emlékezetes élménnyé.

Látogasson el hozzánk, és élvezze a valódi, élőzenés élményt a Kazinczy utca szívében!

 

 

Állandó esemény

Élőzenés élmény minden nap 20:30-tól

Az IKON küldetése nem kevesebb, mint hogy visszahozza a régi zongorabár hangulatát. Gazsi Norbert magyar nótákat, 70-es évekbeli slágereket, jazzt is játszik a zongoránál, de a vendégek kívánságait is örömmel teljesíti azért, hogy akik betérnek hozzánk átélhessék az igazi bárhangulatot.