IKON Piano Bar & Bistro Budapest - Ahol a múlt találkozik a jelennel

Az IKON Piano Bar & Bistro Budapest V. kerületében a Kazinczy utca nyüzsgő, pezsgő negyedében található, amely 1897 óta a szórakozni vágyók egyik legfontosabb helyszíne.  A zsidónegyed egyik legforgalmasabb és legszűkebb utcája, a Király utcát és a Rákóczi utat köti össze.

IKON PIANO BAR & BISTRO

Várjuk vendégeinket az Ikon Piano bárban, ahol a zene és az éjszakai pezsgő élet összetalálkozik. Budapest szívében, a Kazinczy utca vibráló környezetében található bárunk egyedi hangulatával és kifinomult stílusával képviseli az élőzene örömeit.

Az Ikon Piano bár nem csupán egy szórakozóhely, hanem egy igazi élmény. A Kazinczy utca pezsgése és sokszínűsége áthatja minden pillanatát az estéknek, azonban az  élőzene  mégis egy nyugodt, kellemes  bár hangulatú utazásra repít el mindenkit, aki betér hozzánk.

Italválasztékunkban megtalálhatók a klasszikus koktélok és a különleges italok egyaránt, így garantáltan mindenki megtalálja a kedvének való italt. 

Látogasson el hozzánk és élvezze az igazi élőzenei élményt a Kazinczy utca szívében, várjuk vendégeinket szerdától szombatig 18.00-03.00 óráig!