Felejthetetlen születésnap az IKON Piano Bárban

Érezd magad különlegesnek, és ünnepelj velünk!

5 főtől akár 35 főig!

Az IKON Piano Bar & Bistro az ideális választás, ha olyan születésnapi bulit szeretnél, amelyről még hosszú időn keresztül mesélnek majd.

Fedezd fel az elegáns atmoszférát, az ízletes menüsort és a prémium szolgáltatásokat, amelyek együttesen teszik felejthetetlenné ezt a fontos napot.

Egyediségünk:

Elegáns Dekoráció és Kellemes Zene

Az Ikon kiválóan alkalmas születésnapi bulikra, ahol a zongoraszó mellett élvezhetitek a finom italokat és a kiváló étkeket. Elegáns asztalaink, gyertyafényeink és az igényes zenei aláfestés egyedi és meghitt hangulatot biztosítanak vagy akár pörgősebb bulik helyszíne is lehet.

Egyediségünk:

Csúcsminőségű Gasztronómia

Szakértő séfjeink által készített finomságokkal ünneplünk, amelyek élménnyé tesznek minden percet. A menü széles választéka, melyben a helyi alapanyagok és az innovatív ízkombinációk dominálnak, minden vendégnek tartogat valami egyedit.

Egyediségünk:

Egyéni Igények

Minden születésnapi buli egyedi, így személyre szabott csomagokat kínálunk, hogy minden részlet tökéletes legyen. Céges partnereinkkel együttműködve számos további szolgáltatást kínálunk, például születésnapi tortát, dekorációt és fotózást is, hogy minden pillanatot megörökítsünk.

Amennyiben szülinapi estés helyszínként ránk gondoltál, az asztalfoglalás Megjegyzés részébe írd be, hogy ajándék pezsgőt szeretnél kérni, és főétel fogyasztás esetén erre meghívunk Titeket!

Nagyterem

Befogadóképesség: 25 fő

Lehetőség széksoros, hosszú asztalos, külön asztalos elrendezésre.

Színpad világítással

Ruhatár

 

Kisterem

Befogadóképesség: 10 fő

Lehetőség széksoros, hosszú asztalos, külön asztalos elrendezésre.

Elszeparált terület

Asztalfoglalás most

Asztalfoglalás