Csajos este az IKON Piano Bárban

Egy olyan élményre vágysz, ahol kényeztető koktélok és ínycsiklandó bisztró fogások társaságában szabadon élvezheted az estét a legjobb barátnőiddel?

Akkor az IKON Piano Bár az a hely, ahol garantáltan el tudod engedni magad és egy felejthetetlen csajos estét élhetsz át!

Az IKON Piano Bárban egy varázslatos légkörbe csöppensz, amint belépsz az ajtón. A hely intimitásával és eleganciájával tökéletesen alkalmas arra, hogy egy igazán különleges este részese lehess. Az élő bárzongora megszólalásával fokozódik a hangulat, és a zenészünk magával ragadó előadása a szívedig hatol.

Egyediségünk: széles koktél kínálat

Megnézem >>

A koktélmenü igazi különlegességeket kínál, amelyek a szakértő kezekből születtek. Legyen szó egy frissítő gyümölcsös koktélról vagy egy elegáns klasszikusról, itt mindenkinek megtalálható az ízlése szerinti ital.

Egyediségünk: minőségi bisztró fogások

Megnézem >>

De nem csak a koktélok miatt érdemes ellátogatni ide, hanem a bisztró fogások miatt is. Az IKON Piano Bár konyhája olyan fogásokat kínál, amelyeknek az ízét soha nem felejted el. Az ételek friss és minőségi alapanyagokból készülnek, és a helyszín eleganciájához méltóan tálaljuk őket.

Egyediségünk: élő bárzongora minden nap 20:30-tól hajnalig

Nálunk sohasem felvételről megy a zene, hanem mindig az élő zongorásunk, Gazsi Norbert játszik a vendégek igényei és kedve alapján.

Amennyiben csajos estés helyszínként ránk gondoltál, az asztalfoglalás Megjegyzés részébe írd be, hogy ajándék pezsgőt szeretnél kérni, és főétel fogyasztás esetén erre meghívunk Titeket!

Asztalfoglalás most

Asztalfoglalás